Home / Kurzy o jedlých kytkách

Kurzy o jedlých kytkách

Terénní semináře pro veřejnost

pořádám v Praze od začátku dubna do konce června. Konají se na různých místech. Volím botanicky i geomorfologicky zajímavé lokality snadno dostupné městskou hromadnou dopravou. Náplní seminářů je botanicko-ekologický výklad aktuální nabídky jedlého býlí a kvítí a návod na kulinární využití. Počet účastníků je omezen na 12, aby každý dostal dostatečně komfortní pozornost.

Zahradní semináře pro veřejnost

pořádám v Praze ve výukovém centru jedlého kvítí a býlí v Praze 6 v Suchdole. Výuková zahrada má k dispozici rozsáhlou sbírku jedlých rostlin. Náplní seminářů je botanicko-zahradnický výklad aktuální nabídky jedlého býlí a kvítí a návod na kulinární využití. Počet účastníků je omezen na 8, aby každý dostal dostatečně komfortní pozornost.

Kulinární workshopy

Kulinární workshopy respektive kurzy vaření z jedlých květů nabízím v Praze a blízkém okolí. Pokud máte prostor, kde se dá vařit, sestavím na požádání menu a dodám potřebné jedlé kvítí a býlí z vlastní zahrady.

Semináře na klíč kdekoli v České republice

Pro uzavřené skupiny pořádám půldenní nebo celodenní semináře, které jsou obvykle kombinací terénního semináře s kulinárního workshopu. Program seminářů na klíč dělám vždy podle konkrétních požadavků. Můžete mít školení pro personál restaurace, teambuilding pro firmu nebo terénní cvičení pro žáky a studenty…

Pro samouky distanční kurz s Knihami, které jsem vydala

Top