Home / Kurzy o jedlých kytkách / Výukové kurzy na míru

Výukové kurzy na míru

Výukové kurzy na míru

dělám ze všeho nejraději. Program je vždy uzpůsoben skupině, pro kterou je vytvářen. Každý můj zákazník si může být jist, že dostává originální program, který ještě nikdy nebyl použit, ale také ho nikdo po něm nebude mít. Udělejte si svůj unikátní květožroutský seminář nebo workshop z mých nápadů a návrhů. Namixujte si, co se Vám líbí.

Teambuilding pro firmy

Celodenní teambuldingový program je možné uspořádat na libovolném místě v České republice. Program může být pojat jako honba za pokladem, relaxační den plný požitků a kulinárních rozkoší, soutěž menších skupinek ve výrobě nejúchvatnějšího květinového pokrmu, brainstorming nad skicou receptu…  K jeho sestavení jsou vhodné následující volitelné programové bloky:

  • Sběr dostupných rostlin. (Každá lokalita má své květožravé možnosti, pokud vyhovuje základním hygienickým podmínkám pro konzumaci)
  • Společná příprava jídla – kulinární workshop. Dle možností kuchyňské zázemí a počtu účastníků se připravuje tří nebo čtyřchodové menu.
  • Květinová hostina – společná konzumace připravených pokrmů u hodovní tabule.
  • Teoretická přednáška – úvod do problematiky jedlého kvítí a býlí s případnou prezentací slidů aktuálně rostoucích rostlin. Tento blok je určen pro vážnější zájemce o botanické, bylinkářské a gustativní charakteristiky rostliny.

Program je vhodný pro skupiny 12 až 20 osob, ale při vhodných podmínkách pro přípravu a konzumaci jídla je možné počet zvýšit. Pro větší počet osob beru asistenta.

V případě zájmu objednávejte zde nebo mi rovnou napište.

Zábava pro uzavřené skupiny

Nevíte, jak zabavit svatebčany ze sedmého kolena? Chcete se vydat se sousedkami, maminkami batolat a mrňousků,  kousek dál do přírody a něco senaučit? Jste partička čiperných důchodců, nesedí doma u televize, a chcete pevně držet palec na tepu doby a být o krok napřed před svými vrstevníky? Květinový seminář zapojí ty, kteří budou chtít a podle toho jak budou chtít. Podněcuje kreativitu, probouzí radost ze života, namáhá mozek, přináší relax.

Půldenní program nebo celodenní program je možné uspořádat na libovolném místě v České republice a  obsahuje následující volitelné programové bloky:

  • Degustace „konzervovaných květů“. Dle publika kyselé, sladké konzervované květy nebo likéry.
  • Sběr dostupných rostlin. (Každá lokalita má své květožravé možnosti, pokud vyhovuje základním hygienickým podmínkám pro konzumaci)
  • Společná příprava jídla – kulinární workshop. Dle možností kuchyňské zázemí a počtu účastníků se připravuje tří nebo čtyřchodové menu. (Prostor zajišťuje obvykle klient v místě)
  • Květinová hostina – společná konzumace připravených pokrmů u hodovní tabule.

Program je vhodný pro skupiny 10 až 12 osob.

V případě zájmu objednávejte zde nebo mi rovnou napište.

Pro dítka školou povinná

Nevíte, co si počít se svými žáky nebo studenty když jsou dny přijímacích zkoušek, dnů otevřených dveří, maturit atd.? Nevíte jak jim vysvětlit, proč se mají učit biologii, chemii, fyziku anebo počty? Já vždycky jen koukám, jak děti milují jídlo a hlavně vaření. Ukáži vašim „dětem”, ať jsou v kterémkoli ročníku, že všechno, co se učí ve škole, je užitečné vědět v kuchyni. Já osobně nejvíce oceňuji ze svých vysokoškolských studií fyzikální chemii, jíž jsem sotva prolezla.

Půldenní program nebo celodenní program je možné uspořádat na libovolném místě v České republice a  obsahuje následující volitelné programové součásti:

  • Sběr dostupných rostlin. (Každá lokalita má své květožravé možnosti, pokud vyhovuje základním hygienickým podmínkám pro konzumaci)
  • Příprava jídla – kulinární workshop,  společně nebo ve skupinkách či dvojicích. Dle možností kuchyňské zázemí a počtu účastníků se připravuje tří nebo čtyřchodové menu. (Prostor zajišťuje škola v místě)
  • Květinová hostina – společná konzumace připravených pokrmů u hodovní tabule. Může být i minimum etikety stolování.
  • Teoretický úvod do problematiky jedlého kvítí a býlí s případnou prezentací slidů aktuálně rostoucích rostlin. Tento blok se vždy upravuje podle příslušného školního ročníku. Tento blok může být jen záložním řešením v případě špatného počasí. Je méně oblíben, protože nejvíc připomíná školní výuku.

Program je vhodný pro 10 dětí bez dalšího pedagogického doprovodu. Pro větší počet žáků s asistentem.

V případě zájmu objednávejte zde nebo mi rovnou napište.

Školení pro restaurace

Potřebujte vzdělat svůj personál v kuchyni i na „place“ v oboru nejnovějšího kulinářského trendu? V jedlých květech na talíři je budoucnost. Sestavím Vám speciální program, kdy budete moci proškolit obě směny.

Několika hodinový nebo půldenní program je možné uspořádat na libovolném místě v České republice a  obsahuje následující volitelné programové bloky:

  • Degustace „konzervovaných květů“. Dle poptávky kyselé, sladké konzervované květy nebo likéry.
  • Sběr dostupných rostlin. (Každá lokalita má své květožravé možnosti, pokud vyhovuje základním hygienickým podmínkám pro konzumaci)
  • Výklad zaměřený na chutě botanických čeledí a rozvoj chuťových charakteristik v průběhu vegetační sezony.
  • Možnosti konzervování sušením nebo zavařováním pro použití mimo aktivní vegetační období.
  • Tipy a triky pro skladování v kuchyni a uchování čerstvosti po co nejdelší dobu.
  • Teoretický úvod do problematiky jedlého kvítí a býlí s případnou prezentací slidů aktuálně rostoucích rostlin. Tento blok může být je záložním řešením v případě špatného počasí, protože nejvíc připomíná školní výuku.
  • Jako bonus odběr knihy Kytky k jídlu za zvláštní cenu.

V případě zájmu objednávejte zde nebo mi rovnou napište.

Kulinární workshopy

Společná příprava a následná konzumace jídla je nejstarší a nejlepší zábava vůbec. Nabízím kreativní a netradiční přístup k přípravě jídel, který je v současné době nazýván freestylecooking. Takhle vařili naši předkové – intuitivně a trochu živelně. Na workshopech vaříme jen s přibližnými recepty, takže každý z účastníků má možnost vidět jiné přístupy, vyměňovat si zkušenosti, popustit uzdu fantazii a vystoupit z mantinelů daných striktními recepty.

Kulinární workshopy respektive kurzy vaření z jedlých květů nabízím v Praze a blízkém okolí. Pokud máte prostor, kde se dá vařit, sestavím na požádání menu a dodám potřebné jedlé kvítí a býlí z vlastní zahrady.

V případě zájmu objednávejte zde nebo mi rovnou napište.

Leták ke stažení

Pokud ještě stále nevíte, tak leták určený k další inspiraci je ke stažení zde

kytkykjidlu_seminare_workshopy

kytkykjidlu_seminare_workshopy_stranka_1

pdf pro tisk

workshopy_terenni_seminare_kytky-k-jidlu_k_tisku

 

Top

 

NOVÁ KUCHAŘKA JE PŘIPRAVENA

PAMPELIŠKY K JÍDLU

Kupte si na Hihit.cz novou kuchařku a pošlete ji do výroby

Přispějte prostřednictví HitHit.cz na výrobu nové kuchařky
a získejte nejen samotnou kuchařku, ale také zajímavý dárek