Home / Recepty z jedlých kytek / Chuťovky z jedlých kytek / Nakládaný plísňový sýr

Nakládaný plísňový sýr

nalozeno

 

 

 

 

 

Česnek viničný je často nazývám  divokým šnytlíkem. Je ovšem o trochu ostřejší. S bílým plísňovým sýrem ladí výborně.

  1. Česnek oklepeme a  myjeme, dokud není čistý.
  2. Necháme nadzemní část, ale i cibulky s kořínky.
  3. Hermelín omotáme stonky s cibulkami,  dáme do nádoby
  4. Zalijeme olejem.
  5. Necháme odležet týden až dva.
  6. Podáváme s tmavým chlebem.
Top

 

NOVÁ KUCHAŘKA JE PŘIPRAVENA

PAMPELIŠKY K JÍDLU

Kupte si na Hihit.cz novou kuchařku a pošlete ji do výroby

Přispějte prostřednictví HitHit.cz na výrobu nové kuchařky
a získejte nejen samotnou kuchařku, ale také zajímavý dárek