Home / O mně / Moje knihy / Kytky k jídlu v receptech i v herbáři

Kytky k jídlu v receptech i v herbáři

Kniha, kterou nutně potřebuje do kuchyně i na louku každý, kdo miluje jedlé květy.

To chci hned teď

Kniha Kytky k jídlu tak přináší popis a ilustrace 40 druhů jedlých rostlin a sto receptů na 60 fotografiích, které jsou prostě k sežrání.

 Zalistujte si s Romanem

 

Kniha je rozdělena na čtyři roční období květožrouta – brzké jaro, pozdní jaro, horké léto a babí léto, což ani jinak Matka Příroda nepřipouští. Najdete v ní také nápady a inspirace, jak přežít zimu, období, kdy je příroda ke květožroutům tak trochu krutá. Na knize navíc spolupracovali milí, do oboru nadšení lidé, jako je například všeumělkyně Denisa Bartošová, Hanka Rawlings, autorka knihy Sladký design, nebo michelinský šéfkuchař Radek Kašpárek.

Top