Home / Recepty z jedlých kytek / Hlavní jídla z jedlých kytek / Rýže s medvědím česnekem a fialkami

Rýže s medvědím česnekem a fialkami

P1310129

 

Fialky se překvapivě velmi dobře snášejí i se slanými pokromy

  1. Česnek medvědí dobře omyjeme a nakrájíme na hrubé proužky.
  2. Fialky lehce opereme, aby neztratily vůni.
  3. Pokud máme při ruce další býlí přidáme.
  4. Rýži uvaříme podle návodu a necháme lehce vychladnout, aby se kvítí prudce nespařilo
  5. Přidáme k rýži a podáváme samotné nebo s masem.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Top

 

NOVÁ KUCHAŘKA JE PŘIPRAVENA

PAMPELIŠKY K JÍDLU

Kupte si na Hihit.cz novou kuchařku a pošlete ji do výroby

Přispějte prostřednictví HitHit.cz na výrobu nové kuchařky
a získejte nejen samotnou kuchařku, ale také zajímavý dárek