V článku S kosou v kuchyni se hned v úvodu dozvíte, že podzimní plískanice jsou tím nejlepším obdobím pro pečení v kulinárním seně. Avšak pozor, není seno jako seno.
Článek v plném znění si mohou předplatitelé RESPEKTu přečíst TADY.
Vy, kdo přeplatné nemáte, se můžete podívat tady
Mohlo by se vám hodit
-
Privátní návštěva Zahrady k jídlu3 999 Kč
-
Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus)39 Kč – 54 Kč
-
Nůžky na sběr199 Kč
-
Kulinární seno – 12 balíčků828 Kč
-
Náš tipKulinární popel53 Kč
-
Kulinární seno69 Kč
Zpravodaj i Poradna
Chcete svůj vlastní Zpravodaj i Poradnu, do své vlastní emailové schránky, vždy s jekotem sirén na začátku každého měsíce?