Cibule poschoďová se obvykle používá jako pažitka. Nechejte se inspirovat dětským hraním s jídlem a udělejte si nápoj s brčkem „zero waste“.

Virgin Bloody Mary s cibulí poschoďovou

  1.  Pro dvě osoby smíchejte 200 ml rajčatové šťávy s prá kapkami worcestrové omáčky a šťávou z 1/2  limetky.
  2. Pro dospělé (pokud nechcete virgin verzi) přidejte pálivou chilli omáčku  nebo Tabasco a alkohol (vodku) dle vlastního uvážení.
  3. Do nízkých sklenic na whisky dejte pár kostek ledu (do kterých můžete předem zamrazit nějaké dostupné květy) a zalijte připraveným nápojem.
  4. Posypte špetkou soli a pepřem z mlýnku.
  5. Do každé sklenice vetkněte dva stonky cibule poschoďové jako seříznuté na stejnou velikost, tak aby se dala použít jako brčka.
  6. Nápoj můžete ozdobit  květy česneku kýlnatého, česneku převislého, pažitky pobřežní nebo pažitky čínské dle aktuální nabídky.
0 odpovědi

Zanechte Odpověď

Chci se připojit k diskusi?
Neváhejte a přispívat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *