p1350586

Kulinární seno nachází nelepší použití při pečení masa na kosti.

  1. Kuře opereme a posolíme ze všech stran
  2. Vezme velkou hrst sena a rozprostřeme ji v pekáči. Potřebujeme pekáč s pokličkou.
  3. Kuře vložíme do lůžka ze sena a přikryjeme zbytkem sena a pokličkou.
  4. Pečeme podle velikosti pokud možno na 150 stupňů.
  5. Nepodléváme. Kuře z obchodu pustí dost vody.
  6. Před podáváním seno očistíme. Drobné zbytky nevadí.
  7. Podáváme s brambory s lichořeřišnicí nebo jinými.
0 odpovědi

Zanechte Odpověď

Chci se připojit k diskusi?
Neváhejte a přispívat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *