Kuřátko v seně

p1350586

Kulinární seno nachází nelepší použití při pečení masa na kosti.

  1. Kuře opereme a posolíme ze všech stran
  2. Vezme velkou hrst sena a rozprostřeme ji v pekáči. Potřebujeme pekáč s pokličkou.
  3. Kuře vložíme do lůžka ze sena a přikryjeme zbytkem sena a pokličkou.
  4. Pečeme podle velikosti pokud možno na 150 stupňů.
  5. Nepodléváme. Kuře z obchodu pustí dost vody.
  6. Před podáváním seno očistíme. Drobné zbytky nevadí.
  7. Podáváme s brambory s lichořeřišnicí nebo jinými.

Zpravodaj i Poradna

Chcete svůj vlastní Zpravodaj i Poradnu, do své vlastní emailové schránky, vždy s jekotem sirén na začátku každého měsíce?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru