Slaný cheesecake může do tvarohové hmoty přijímat libovolné jarní a letní svěží chuti. Cibulky, šalotky, pažitky, křen, provensálská koření…

  1.  Mladou cibulku nakrájíme na drobno.
  2. Zamícáme do dvou vaniček jemného tvarohu
  3. Přidáme barevné sušené květy. Zde použit sléz maurský.
  4. V šálku rozpustíme půl šálku bílé želatiny dle návodu
  5. Vlahou želatinu přilijeme do směsi tvarohu, býlí a kvítí. Osolíme podle chuti.
  6. Dortovou formu vyložíme tenkými bryndzovými oplatkami
  7. Vlijeme směs a necháme v lednici ztuhnout.
  8. Zdobíme burkovitými květy (zde měsíčnice roční), kurkumou nebo červenou paprikou.
  9. Můžeme podávat s rajčaty.

 

0 odpovědi

Zanechte Odpověď

Chci se připojit k diskusi?
Neváhejte a přispívat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *