Malé plody divokých rajčat se nehodí na tradiční jídla jako je třeba caprese. S těstovinami tvoří ale vynikající duo.

Divoká rajčata, těstoviny

  1. Těstoviny dejte vařit do osolené vody podle návodu.
  2. Oloupejte cibuli, nakrájejte na kolečka  a osmažte do zlatova na troše oleje.
  3. Divoká rajčata  (podle toho kolik jich máte) zbavte stopek a nechejte je jen tak rychle proběhnout horké po pánvičce se smaženou cibulí. Stačí, aby se prohřála. Rychle začnou praskat a zbydou z nich jen tuhé slupky.
  4. Těstoviny slijte, přidejte rajčata s cibulí, případně natrhanou bazalku a posypte dobrým sýrem parmezánského typu a ihned podávajte.
0 odpovědi

Zanechte Odpověď

Chci se připojit k diskusi?
Neváhejte a přispívat!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *